28 Νοεμβρίου 2013

Για τις ψυχρές μέρες και νύχτες του χειμώνα ..

που έρχονται ολοταχώς, βρείτε στην έκθεσή μας λύσεις οικονομικές , για να αντιμετωπίσετε την υγρασία και τη παγωνιά του χειμώνα . Αγοράστε ηλεκτρικό θερμαινόμενο υπόστρωμα, τοποθετήστε το κάτω απο τα σεντόνια σας , και 15 λεπτά πριν ξαπλώσετε ανάψτε το στο δυνατό. Μετα γυρίστε το στο μέτριο και απολάυστε υγιεινό ύπνο, ξεκούραστο χωρίς πόνους στη μέση και τις αρθρώσεις  σας.
Με κόστος μόλις 30€, αγοράζετε επώνυμο προϊόν με εγγύηση και πείτε αντίο στα '' κρύα'' σκεπάσματα. Ζεστάνετε το χώρο σας έως και 30 m2
με τον κονβέκτορα μας ισχύος 2000watt.Τον προτιμά πολύς κόσμος γιατί είναι εύκολο στη μετακίνηση καθώς διαθέτει και ανεμιστήρα για αποτελεσματικότερη διάχυση του θερμού αέρα στο χώρο. Για περισσότερη ακόμα οικονομία προτείνουμε καλοριφέρ λαδιού με 9 φέτες και ισχύ 1000watt,για να ζεστάνετε τάχιστα τη κρεβατοκάμαρα ,το γραφείο,τη κουζίνα ή το μπάνιο σας ,με το μικρότερο δυνατόν κόστος σε ηλ. ρεύμα! Και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ,μέσω e-mail : stock_kordakis@yahoo.gr , ή στο Facebook .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου